Suositukset

 

Petri suoriutui tehtävistä erinomaisesti. Hän pystyi omaksumaan uusia järjestelmiä (esim. Bloomberg) ja uutta tietoa nopeasti ja soveltamaan näitä heti käytäntöön. Hän osoitti erinomaisia yhteistyötaitoja ja toimi joustavasti yhteistyössä eri tiimien ja henkilöiden kanssa. Hänen otteensa työhön oli oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja analyyttinen. Hän osoitti vahvaa kiinnostusta rahoitusmarkkinoita kohtaan.

– Jonna Ryhänen, arvopaperisijoituksista vastaava johtaja, Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Elo.

***

Petri Rautiainen on pystynyt perehtymään erittäin nopeasti uusiin tehtäviin. Hän on hoitanut työtehtävät huolellisesti, tehokkaasti ja oma-aloitteisesti sekä osoittanut erinomaista yhteistyökykyä ja asiakaspalvelutaitoa. Suosittelen häntä mielihyvin vastaavanlaisiin ja vaativampiinkin tehtäviin.

– Teijo Makkonen, Osuuskunta Vastapainon kustannuspäällikkö.

***

Petri Rautiainen on työskennellyt avustajana Turun Sanomien ts.-liitteessä ja sen edeltäjässä Treffissä noin kahden vuoden ajan. Lisäksi hän on kirjoittanut juttuja Turun Sanomien Extra-liitteeseen. Juttujen aiheet ovat pyörineet musiikin, kaupunkikulttuurin ja laajempien kulttuurin ilmiöiden ja henkilöiden ympärillä. Lisäksi Rautiainen on kirjoittanut levyarvioita. Rautiainen on työntekijänä luotettava, oma-aloitteinen ja tehokas. Hänellä on omaperäisiä juttuideoita ja hän kirjoittaa sujuvasti ja värikkäästi.

Turussa 16.4.2012

– Heidi Pelander, tuottaja, ts.-liite, Turun Sanomat.

***

Kilpailussa palkittujen töiden kirjoittajat toivat teksteissään tuoreen näkökulman ajankohtaiseen asiaan ja käyttivät suomen kieltä sujuvasti ja ilmaisuvoimaisesti.

– Aimo Massinen, Turun Sanomien vastaava päätoimittaja Kolumnikilpailun voittajakolmikosta.

***

Mainokset